Якщо збився з дороги, вставай і будь сильним,
Доля любить щасливих та вдячних людей.
Помічай як дрібниці, так і суцільну картину,
Випромінюй любов, як би складно тобі не було.
Будуй життя свідомо, дозволь собі щастя,
Віднайти свою силу, розпали у собі вогонь,
Бути слабкою чи бути вразливою, не соромно - це навіть може бути твоєю силою.
Подорожуй, дозволь подорожам змінювати тебе,
Відкриваючи у тобі щось нове.
Закутавшись ковдрою, милуючись зорепадом на заході літа
Відчувай! Створюй себе і кохай!