Назбираєш квітів…
Будеш усміхатись…
Найгарніша в світі!
Як не закохатись?
Бо для мене ти – квіточка весняна!
І єдина ти на весь вік кохана!
Грають для тебе вправні музики,
Тихо співає листя осики…
З ними пташка голосиста…
У повільнім танці
Ніжно поцілую…
Сонце з помаранчі
З рук твоїх скуштую…
Бо для мене ти – квіточка весняна!
І єдина ти на весь вік кохана!
Вітер серпневий грає для тебе,
Пісню співає барвами сонця,
Листям тривожить відкрите віконце…
Врода твоя чиста
Як роса червнева,
А любов іскриста
Як гроза у небі…
І для мене ти – квіточка весняна!
І єдина ти на весь вік кохана!
27.07.2023
Відео пісні:
https://youtu.be/n_FW4gfUOM4