На іншій планеті життя летить по магістралі
Мирне небо, спокій, поїздки на Балі
Найбільша проблема - яка на роботі дурня...
А в Україні- війна
Там теж прокидаються рано, виносять сміття
І намагаються жити, щось в дечому схоже на життя ..
Лиш інша дилема, куди , за які кошти і як іти
Якщо нелюди розгромили і будівлю роботи і дім і мости???!
І дома б купляли квитки і летіли на Балі
Якби б замість ракет літали компанії авіа .
І в суботу б готували за новим рецептом локшину під соусом карі
А не сиділи б в сховищі в холоднім підвалі
На іншій планеті "проблеми " морального плану
До психолога черга по повній програмі
Конфлікт інтересів , тривога, яким буде мер....
А в нас... Стресове нетримання сечі у дітей та ПТСР...
На іншій планеті проблема , яке взуття обрати
Тімберланд чи найк буде зручніше лежати?
В нас також проблема в взутті..
протез на нозі.. А в когось і на руці...
На іншій планеті проблема в автівках,
Що викиди шкодять здоров'ю землі
А хіба їм не шкодить, що ворог ракетами пятсотий день лупить по земній корі ?
На іншій планеті вибираються машини
За зручність , за якість життя і комфорт
А в нас -інвалідні коляски і каталки в лікарнях
Заміняють багато кому авто
Сусідні планети насправді формальність
Лиш іноді комом підтискає з нутра
Як в світі технологій й прогресу
Ще досі можлива та клята війна?