Промінь великого Сонця,
Сила самого Творця,
Ти розділись у долоньці
На кольорові серця
І розфарбуй свої ноти
Так, щоб музичні ключі
В Душах відкрили чесноти
Ті, що дрімали вночі.
Тихо у темряві ждали
Цієї святої пори,
Крила від світу ховали,
Гляділи душевні Дари.
Промінь великого Сонця,
Райдуга Божих Чуттів.
Ти у моїй долоньці
В пам'яті моїх снів.
В кожному атомі світла,
В чистій краплині буття
Сила твоя розквітла,
Бо в ній народилось ЖИТТЯ...