Лізі Приходько (2 роки)
присвячується…
Матусю, ти тільки не плач!
Я ще прийду до вас.
Уві сні. …і не раз.
Щоночі чекай, і не плач.
Татусь, рідне́нький, пробач!
Мені ж лише два.
Тяжка́ була та плита.
Жаль, трішки не встиг… Пробач.
Бабусю, ти трішки поплач.
Я за́вжди буду жива.
Серце біль розрива…
Тримайся, рідне́нька, поплач.
Дідусь, потерпи і не плач.
Я любила, люблю…
Вважай, що я сплю.
Якщо дуже… То тихо поплач.
Дніпро, ти довго не плач!
Зберись, я молю́!
І мстись без жалю́!
А я буду, з неба, твій надиха́ч!
04.06.2023