Тонкі ноти гвоздики у моєму житті,
Спіймані в густо завареній каві.
Смак кислуватий і гіркий у житті,
Розкриває барвистіть фарб на Землі
Як хмари сонце відтіняють,
Так людські тіні творять їх самих
Чи реально все, що навкруги?
- у відповідь скажу я: ні.
Дійсність схована на глибині
Дивись очима Бога, що в тобі.
І не шукай його де інде на Землі,
Він тільки там, у самій серцевині,
Чекає пробудження дитя:
Коли пізнає, що є реальним, а що ні.
Досягне істинність кохання,
Як прояву самого існування.
Не шукай же Бога де інде на Землі,
Дивись на нього у собі.
Що сталося, його не звинувачуй,
Бо Бог - це ти.