І в диві побачити диво,
І в світлі знайти силуети.
У вічності свої мотиви.
У вічності свої портрети.
Між крапок, тире і коми,
Між сторінок порожніх,
Почати писати книгу-
Солодкого моря спокій.
Десь там, за заходом сонця,
Десь там, де чекають зорі,
Лишити і страх, і втому
Для гостей старого дому.
Цей світ стрімко змінює фарби,
Ти в ньому давно не вдома,
Між пекла, котлів і згадки,
Про спокій вчорашнього столу.
І безліч думок по тому
В мені побудують замки.
Рятуйся лицарю в полі,
Між вітрякових змахів.