Коли ми посміхаємось -
До сонця підіймаємось,
Неначе розчиняємось
У подиху добра.
Коли ми щось даруємо
Ми іншу душу чуємо,
Веселками малюємо,
Як мила дітвора.
Коли ми співчуваємо
Ми серце зігріваємо,
Теплом душі вкриваємо
У люті холоди.
Серед негоди й розпачу,
Коли думки мов покручі
Від стріл ворожих чо́ртячих
Рятуєм від біди.
Коли за інших молимо
Ми з Господом говоримо
І трішки чудо творимо
У щирості молитв.
Бо там на небі чують нас
І щоб вогонь наш не погас,
Вартує Ангел повсякчас -
У кожній з твоїх битв.
Тож не марнуй своє життя
На тління, або на ниття,
А розмалюй як вишиття
В яскраві кольори.
Надійся, вір, живи, люби,
Для добрих друзів час знайди,
До мрії впевнено іди
Усе в твоїх руках –
Твори!
художник Євгенія Гапчинська
https://7art.com.ua/kartiny-gapchinskoj-art-dscn3265