Ми маєм лиш одне життя з тобою,
Тому так ясно світять зорі!
Тебе я сильно так кохаю,
І про любов свою тобі співаю!
Кохана, моя мила, лише з тобою маю крила,
Лише про тебе одну мрію.
Від холоду тебе зігрію!
Ти, як те сонце, як те небо,
І більшого мені не треба.
Лише з тобою хочу бути,
Не можу я тебе забути!
Кохана, моя мила, лише з тобою маю крила,
Лише про тебе одну мрію.
Від холоду тебе зігрію!
Якщо я більше тебе не зустріну.
Скоріш за все я просто згину,
І ти вже будеш не моя,
А з кимось іншим.
Доля вже така!