І я іду і ти ідеш, і хочемо вернутись у ту мить,
де все було так легко і чудово.
і в пошуках ми знов йдемО по колу,
знайомим тим сценарієм, не дивлячись в реальність.
І все по колу та чьомусь не по приколу.
Втрачаємо цю мить і блочимо можливість!
Отим «якби було б…», «якби все б повернулось...»
Не беремо відповідальність за момент.
Вдягти знайому маску - дуже зручно.
Ти зараз інша, просто з це прийми!
І йди будуй життя, придумай собі щастя,
а як захочеш просто все зруйнуй,
і напиши сценарій інший, ти це зможеш!
усе в твоїх руках, точніше в голові!
Іди будуй себе!
P.S.