Я зіграю тобі на гітарі,
хоч й не вмію, і знаєш,
це смішно.
Вона стоїть у мене
в підвалі,
припорошена пилом,
і вічно..
може здаватись життя,
може здаватись кохання.
Без сил та жаги боротьби й вороття,
це все лиш порожнє зітхання.
Кохання у мене в кишені,
любов у римованім тексті.
Ми належимо дивній системі
та шаленості й дикому сексу.
Не надто у світі щасливі,
хоч й навколо потрібні деталі.
Ти сьогодні особливо красива,
давай зіграю тобі на гітарі?
.
30.10.2022.