У Батька День народження сьогодні,
Щиро вітаю! Миру і Добра!
Хай до ста літ ведуть шляхи Господні!
Й натхнення буде до всіляких справ!
Козацького здоров’я побажаю,
Хай буде в нормі тиск і настрій твій,
Підтримую тебе і поважаю,
Менше сумуй і більше ти радій!
Часи тривожні, все я розумію,
Війна жахлива, скрута навкруги,
Але ми не втрачаємо надію,
Зникнуть навіки наші вороги!
І зацвітуть по новому троянди,
У нашому красивому дворі,
Побачимо салюти із веранди,
І заживемо в щасті і добрі!
Гарних новин щодня, спокійних тобі ранків,
Днів щедрих, тихих, мирних вечорів,
Тож не занижуй ,Батьку, життя планку,
Ніколи ти душею не старів!