І вірю - прийде і моя (зі збірки Всі барви світла)
Коли живеш лише для себе,
насправді лиш існуєш ти.
Ніхто не думає про тебе,
навколо тиша самоти.
У голові думки сокральні,
усе чекаєш світлих днів.
А справжні дні такі безжальні,
вбивають рештки почуттів.
І ти сидиш, і ти питаєш:
чому, за що і знов чому?
Вже ніби так давно страждаєш,
але все байдуже Йому.
Усе, що є: любов і ніжність,
порядність, розум, доброта-
Це все така одноманітність,
ціна за це лиш самота.
Нехай один, нехай страждаю,
але живий ще поки я.
В вірші увесь свій сум вливаю
і вірю- прийде і моя!...
1998-2007