Лупіть хлопці і дівчата
Ворогів, скотів проклятих.
Танком, градом і з гармати,
За дітей, дружину й матір.
Джавеліном, байрактаром
І усяким Божим даром.
Хай воно лайно собаче
Світа Божого не бачить.
Щоб він гад в штани мочився,
Щоб землею подавився.
Щоб його вражину кляту
Не могли тут позбирати.
Щоб кістки його погані
В торбі слали його мамі.
А ті що не позбирали
В полі добривами стали.
Бийте ворога щосили
За Вкраїну нашу милу.
За родину бийся Друже
І за все що любиш дуже.
Так віками повелося,
Москаль лізе, хоч не просять.
На всі танки і гармати
Буде їм свята відплата.
Нам чуже повік не треба,
Ми лише благаєм небо,
Хай Господь допомагає!
Ангел хай охороняє!
Всі молитви посилаєм
До Святого Миколая
І до всіх Святих Небесних!
Дайте сил своїх чудесних
Всім хто дім свій захищає,
Хай їх міць щодень зростає!
Вдома ми вас всіх чекаєм,
Все що треба відшукаєм.
Перев'яжем, забинтуєм -
Бог молитви наші чує!
Віримо! прийде година -
Переможе Україна!