Малюй таку мене, неначе в перший раз
Кохання барви на обличчі розквітають.
В папері втілена гармонія прикрас
Життя породжує в чарівному розмаї.
Танцюй зі мною, як в палкім буремнім сні
З фонтану мрій шалених до небес злітаєм.
З краплинок - в хмарки, невагомі, неземні,
В п'янкій блакиті пливемо над небокраєм.
Співаймо разом на два голоси в один,
Струмками з гір вливаймось в лагідне озерце,
Де фортеп'янний дощовий лунає дзвін,
Віолончель повітрям теплим повнить серце.
Тримай мене, як в ту страшну останню мить,
Коли навколо цілий світ в безодню рветься.
В крихкому просторі єдина лиш встоїть -
Крильми потужними крізь час любов здійметься.