BMW, MERCEDES-BENZ, AUDI, WV, OPEL! (зі збірки Думи мої кольорові…)
Держав на карті вистачало -
тільки машин в них бракувало.
Японські дорогі машини -
насправді ЕОМ і шини.
Зразки безглузді для туземців -
дива китайців і корейців.
Американські калимаги -
придатні тільки для розваги.
І споживають стільки нафти-
халяву явно упіймав ти?
Круті в Німеччині авто -
не робить більше так ніхто.
Найкращі в світі двигуни -
роблять на совість лиш вони.
Серед досягнень їх значних-
п’ять монстрів справді видатних.
1997-1998