Життєвий пейзаж… (Казкова ніч…) (зі збірки Всі барви світла…. )
Казкова ніч і ясні зорі,
що падають вогнями вниз.
Мороз скрипить, крадеться вітер-
все ніби у чарівнім сні.
Думки зникають у безмежжя,
зимова музика луна.
Та ніч коротка-не безмежна,
вона, як все-колись мина.
Здійметься сонце і розкине,
своє проміння навкруги
Сніг заблищить, як діаманти,
засліпить погляд і думки.
Рожеве небо змінить жовте,
а потім ніжно голубе.
І так щодня, і так щоночі,
спливають сторінки в житті...
1998-2007