Боже привіт, я ненавиджу їх.
Але ненависть всю цю в собі тримати не можу.
Бо вона мене вб‘є.
А я хочу жити і нести у світ добро.
Тому виливаю тобі, і впевнена я не одна така,
яка довіряє тобі таємниці і лють життя.
Яка бажає смерті, тому, хто примножує смерть, хто вирішує долю за інших, а саме тривалість життя.
Боже збери по крупинках, весь біль, всю лють, яку люди тоді віддають і вилий на них.
На отих падлюк.
Які безсердечно вбивають таких, як вони самі.
Тих, кого не в силах перемогти, спалюють підло.
Запускають ракети по безтурботних і беззахисних, людей похилого віку, матерів, їх маленьких дітей.
Які не думають головою, беруть в руки зброю і примножують біль і розпалюють ненависть.
Боже забери всю цю лють від нас і вилий на них.
Щоб настав в світі мир.
І спрацював популярний закон сіяння та жнив.