Якось плутали поняття -
недолугі менші «браття».
Вибух то у них «хлопОк»,
а обійми мабуть чпок…
З паляниці та хлібини -
непристойності зробили.
Полуницею назвали –
мозок зовсім пробухали…
Молока з козла зібрати -
що ще можна з дурнів взяти.
Швеція – Швейцарія,
Австрія – Австралія.
Бендер то у них Бандера,
а москва якась холера….
Мародерство та убивства –
денацифікація.
Згвалтування то напевно –
в них спецоперація….
Кобзаря писав Андрій,
ще тоді, як був малий.
Золотий м'яч Франс Футбол -
в шафі десь Тарас знайшов.
В них мелодія Совка,
текстом новим обросла….
Став фашизм у них рашизмом,
боротьба – алкоголізмом.
Допились вони до тОго -
фюрера знайшли нового…
Міряють ріст ВВП,
та Хуйло все не росте…..
Дальній Схід – давно Китай,
у рашистів рідний край.
Суппайок то гарна страва -
як туди лайно попало?
Замість щі лаптями їсти -
борщ створили комуністи…
Правду легше, щоб сприймати,
мозок треба підключати.
Мозок - то вам не печінка,
баба гумова – не жінка.
Автор зображення - Олексій Гуменюк