Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Great Shadow Koala Wild Grizli (GS K.W.G.): Я увійду… (Життя і смерть…зі збірки Думи мої, кольорові…) - ВІРШ
Я увійду… (Життя і смерть…зі збірки Думи мої, кольорові…)
Я увійду в свій особистий світ-
незнаний і страшний для всіх.
Але для мене він, що треба-
там зникне в почутті потреба.
Усі образи, все довкола,
і люди, що жили навколо.
Мені не треба співчуття,
чи можна жити без життя?
Я вже давно обрав свій шлях,
який розіб’є мрії в прах.
Мені не шкода їх ні трохи,
хіба збереш життєві крохи?
Я не живу, лише існую,
життя мене вже не чарує.
Якби я міг усе змінити,
себе і інших розділити.
Земля, як яблуко мала,
на ній усі мають права.
Усі крім мене, я не маю-
ні місця рідного, ні краю.
1997-1998