Крихту Щастя! Тільки крихту Щастя!
Чи ж так багато прошу у небес?
Душа жадає сміхом заливаться
У пізнанні незвіданих чудес.
Серце в блаженстві хоче тріпотати
Радіти ранку, вечору і дню
В палкім екстазі ночами не спати
Під ніжний шепіт "Я тебе люблю"
Незмірна радість ота крихта Щастя,
Як дві душі злилися в унісон.
То чому ж люди вперто так її бояться,
Що самі ж творять більшість перепон?
Я не боюсь. Душа моя відкрита.
Наївно й просто правду говорю.
Життя стрімке, тож хай буде прожите!
За крихту Щастя з Долею - борюсь.