Дніпровські схили - Лаврою увінчані,
Поштова площа і фунікулер;
Красунями – чоловіки засліплені,
де кожна неповторна як шедевр.
Приспів.
Каштани - київські каштани,
свічками гріють щедро нас;
Кияни – замріяні кияни,
акорди грає місто,
вони звучать для вас.
Ворота Золоті – приваблюють собою,
туристів і фотографів щодня;
Софія і Михайлівський собори –
нагадують, що це свята земля.
Приспів.
Каштани - київські каштани,
свічками гріють щедро нас;
Кияни – замріяні кияни,
акорди грає місто,
вони звучать для вас.
Хрещатик і Майдан, проспекти і фонтани,
Ботсад квітучий і скляні свічки;
Хто б не були – у місті ми кияни,
закохані у нього назавжди.
Приспів.
Каштани - київські каштани,
свічками гріють щедро нас;
Кияни – замріяні кияни,
акорди грає місто,
вони звучать для вас.