🇷🇺- Я еду в Украину,
Я стану там героем,
Большой России сын я,
Мне по колено море.
🇺🇦- Я їду на війну,
Як тяжко залишати,
На таку біду,
Дружину, батька, матір.
🇷🇺- Я еду далеко,
Вы за меня молитесь,
Мы победим легко,
А вы спокойно спите.
🇺🇦- Я їду так далеко,
Від рідного порогу,
Чекає небезпека,
І над складна дорога.
🇷🇺- Приехал я, готов весь,
Воюю во всю силу,
Убиваю всех здесь,
Детей, военных, мирных.
🇺🇦- Приїхав на війну я,
На серці біль і втома,
Та українську землю,
Не віддам нікому.
🇷🇺- Я стал для вас героем,
Оружием играя,
Землю кровью моем,
Её освобождаем.
🇺🇦- Я геть втомився, Мамо!
Потрапив до полону,
Що роблять вони з нами,
Заради свого трону.
🇷🇺- Мама я попал у плен,
Но и не жалею,
Они в холодный,серых стен,
Сердцем же добрее.
🇺🇦- Мамо, не сумуй живий все ж,
Хоч і катували,
Таких друзів і сусідів,
Краще б ми не знали.
🇷🇺- Мама, я вернусь домой,
"Больше не убийца",
Только в сердце волчий вой,
И расплата сниться.
🇺🇦 - Мамо! Я живий,все добре,
Повернусь додому,
Свою рідну Батьківщину,
Не віддам нікому.
ID:
952965
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 11.07.2022 21:30:38
© дата внесення змiн: 11.07.2022 23:46:15
автор: Вікторія Павлюк
Вкажіть причину вашої скарги
|