Мабуть це кінець
Ми падаємо вниз
Без надії на життя
Мабуть це кінець
Наш поїзд мчить
Та куди веде нас цей тунель?
Нехай вода горить
Нехай вогонь стане другом
А пустеля прихистком
Мабуть це кінець
Наші дороги скінчились
Після тисяч пройдених миль
Мабуть це кінець
Мертвий спокій видається дивним
Чи це лиш перед бурею затишшя?
Нехай вогонь тече
Нехай вода стане другом
А море прихистком твоїм
Живи і дай померти іншим.
J