Пробач за те, що сильно та відверто,
Пробач за те, що я не все сказав,
Пробач за те, що нам занадто тепло,
Пробач за те, що я не проводжав.
Пробач мені за всі весняні миті,
Пробач мені за всю осінню блаж.
Пробач за те, що ми давно не діти,
Пробач за те, що це останній раз.
Пробач за те, що все було так швидко,
Пробач за те, що я тобі брехав.
Пробач мені, що я занадто рідко.
Пробач мені, що я так покохав.
Пробач за те, що стрілися сьогодні,
Пробач за те, що все у метушні.
Пробач за те, що вже такі холодні.
Пробач мені. За все пробач мені.
02.07.2022
В ЖИТТІ ДУЖЕ ВАЖКО ПРОСИТИ ПРОБАЧЕННЯ ,ОСОБЛИВО КОЛИ Є ВИНА.А ваш вірш підштовхує на правильні дії...
Макс Дрозд відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А ще в житті важко просити пробачення, коли явної вини нема, а є просто неправильні дії. Або просто певна домовленість, яку ти порушуєш. Й за це також треба вибачитися.
Найосновніше вміння у житті - вміти вибачитися, і вміти вибачити)
Дякую, що завітали
Макс Дрозд відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мабуть не так за любов, як за невиконану стару домовленість)
Але звісно, колись мабуть вона була. Хоча б пару секунд - пару поглядів - але була.
Дякую Вам