Шукаю в собі себе, як колись вчив Малярик
І не на диво, мабуть, віднахожу.
В ранковій молитві, у віршах, сніданках, у заходах сонця,
У принципах і у мріях, які час від часу то забуваю то згадую.
Шукаю себе в собі, багато ходжу і на жаль не живу по принципу менше думай і більше дій.
Життя сприймаю як серіал, а проблеми у ньому,
як виклик,
зміни - як сіквел, інший сезон.
Шукаю в собі себе, танцюю ніби ніхто не бачить,
Стараюсь виходити з зони свого комфорту,
Залажу у самі таємні куточки душі
й знаходжу там силу
й будую, там замки краси.