Щоб бути кращим, варто просто жити.
Повір-життя всі сторони для тебе.
Чи дійсно знаєш ,що таке "любити" ?
Чи зараз там ти,де насправді треба ?
Є час на те щоб плакати й тужити .
Минуле вперто тягне вниз із неба .
Це було вчора. Нині треба жити !
І Всесвіт відкривається для тебе.
А скільки ще всього ти можеш мати.
А скільки ще всього для серця треба .
Див дивних ще побачити і взнати .
Чи відчуваєш в собі цю потребу?
І долі карти знову треба крити.
Та знай ти,що всі козирі у тебе.
Щасливим бути - означає жити.
Майбутнє своє робиш сам для себе.