Ти ж знаєш, про що я... За що мені так болить...
Не вірю, що доля... Надіюсь, що тільки мить...
Я знаю...ми сильні! І світла у нас мета!
Молитви в нас спільні І правда у нас свята!
Ти ж знаєш, про що я...Реальність така сумна...
Та кожен з нас - воїн, тож скоро прийде Весна!
Минуться тривоги, не згасне в душі любов
І ближче до Бога в цей місяць ми стали мов...
Ти ж знаєш, про що я... І страх, і журба в серцях..
Та нас не здолати, - Вкраїна - то Вільний Птах!
Уже 30-те березня...2022 рік