Якщо обпалили крила.
Якщо ти як дикий звір.
Якщо закінчилась сила.
Одне я благаю- вір .
Усюди є добрі люди.
Є судді і є кати.
І мир нам настане всюди.
Повірити і піти .
Бувають пекельні миті.
Коли ти торкався зір.
І раптом мрії розбиті...
Я прошу і далі- вір !
Якщо ти на дні опинився.
Якщо досягнув ти гір.
Якщо раптом світ змінився.
У світло завжди ти вір!