У ньому немає нічого людського -
Карлика руського злого.
Згинь потворо цинічна
Брехлива лукава катастрофічна !
Як земля оцю нечисть тримає ?
Коли кожну мить помирають
Свої, чужі без розбору
Від рашистського терору.
Та яка його відьма вродила?
Певно з чортом согрішила
Із червоного болота.
От і виросла гидота -
Кадебістська суча погань.
А чи чуєш люду стогін ?
У розбомблених містах -
Хай зазнає це москва !.
пітер й навіть волгоград -
Той хоробрий сталінград.
І ростов, що на дону...
Теж прокинеться зі сну.
Й похапцем біжить туди,
Де перебуваєм ми.
Так тобі це не мине.
Знай, Розплата вже іде !
Стане Україна кісткою в горлі -
Буде затісно у пеклі мерзоті.