З нами Ісус
З ними – порожнеча й тіло
Господнє.
З нами – серафими,
З ними – павші янголи,
котрих вибачили
й відпустили.
З нами собаки, з нами коти.
З нами ненависть, з нами гнів.
Відірвеш голову ворогу
Й пограєш нею у смертбол.
Вже розпускаються
пелюстки трояндові,
Значить любов прокидається
Скоро діти співатимуть святому Августу
Ніжне дякую.
Настане новий день,
і принесе він спокій та радість.
Зло все наказане, загниє в землі,
породивши прекрасний сад плодів.