Почуйте голос України,
що перетворена в руїни
колишнім "старшим народом-братом"
на чолі з нелюдом і психопатом.
Закрийте небо! Міста палають,
кругом не ангели літають,
а підлі путінські убивці,
злі нелюди і кровопивці.
Тут помирають жінки і діти -
закрийте небо, щоб не згоріти
від сорому за бездіяльність,
чекати далі - це аморальність.
За справжні цінності й свободу
вмирають українські люди.
Не зломить ворог дух народу -
закрийте небо, бо пізно буде!