Народ український
Не можна купити,
Не можна зігнути,
Не можна убити.
В боях загартований,
Мужній як лев,
Щедротний мов поле,
Міцний, як орел.
У праці не легкій
Той досвід здобутий,
У вірі єдиній,
В любові могутній.
Родюча земля,
Полонини і гори,
Річки та моря,
Спів трембіт на просторі.
Традиції славні
Нащадки несуть.
І в цьому, звичайно
Є сила і суть.
Народна душа
Волелюбна і добра,
Щедротна вона,
Не покірна і горда.
І буде стояти
Народ на віки
За землю, за матір,
Бо ми - козаки!