Що для Вас пустота: біле чи чорне?
Чи, може, прозорий той страх?
Може щось мовчазне, невимовне?
Чи суть для Вас у словах?
Що є тиша для Вас: вголос чи мовчки,
що говорить Ваша душа?
Я послухаю і упаду під терночком.
Скажіть, як прийде межа.
Що для Вас є любов: просто мить чи сенс світу?
Певне, це? Чи, мабуть, все не те?
Ні, не так. У душі розпускаються квіти???
Дайте відповідь. Знов втечете?
А хоча.. сенс тікати? Я все знаю давно.
Просто Ви усе такий самий.
І кожен Ваш рух, неначе кіно,
що знімали не тими руками.
27.I.22