У театрі абсурдів, з глядацької зали,
Споглядаю за неперевершеною грою.
Сюжет неймовірний, інтригу таку розіграли!
Зціпились у нерівному бою
Рай і гієна, зло та добро, мир із війною!!!!
Актори – елітні, від оскарів гнуться полиці
Декорації - новітні, хай-тек, голограми…
Увага вся там, тільки б не пропустити ні одної дрібниці
Які молодці! Професійно усе влаштували!
Сценарій продумано, діалоги з запалом..
Овації, оплески, емоції шквалом…
Та трішки прикро - вартість квитка дорога.
Вартість квитка – ціною в життя...