Заснути хочу я з тобою
В одному ліжку, наяву,
Нотки і щастя, і покою
Відчути. «Просто я живу», -
Тобі на вушко шепотіти,
Щоб ти відчула подих мій,
На грудях голову зігріти
Змогла не в межах своїх мрій.
Закинеш ти на мене ніжку,
Рукою обіймеш, зітхнеш,
Животик поцілуєш ніжно
І знову гладити почнеш
Моє волосся і обличчя,
Поглянеш ніжно. Скажеш: «так»
Я поцілую тебе тричі
В животик, шию та вуста.
І поцілунками по тілу
Здійму я пристрасті вогонь
Це так, як ти завжди хотіла,
Від пальців ніг і до долонь
Відчуєш ти тепло і ласку.
Все станеться. Ми тут удвох,
Щасливий вечір і прекрасний…
Доброї ночі! З нами Бог.