Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: епіграми з рогами: Ніколаю Тіщєнко (або ж Колі-котлеті) , рестораторові, депутатові від фракції «Слуга народу» - ВІРШ
Ніколаю Тіщєнко (або ж Колі-котлеті) , рестораторові, депутатові від фракції «Слуга народу»
В кулінарії він розумний, що аж страшно.
А от в політиці - як в кузні Голофастов.
Тут не його формат і не його фасон.
Мабуть політика - не для таких, персон,
В яких котлети голова лишень вміщає.
А може в ній ще й канареєчка літає.
***
Не всіх цилюрників, котрі із-за канави,
Впускати варто у державні справи.