Він читав юридичні книги
І працював багато завжди.
Мав щире серце і добрі очі,
Мріяв про гори і теплоту.
Він не любив літа, не любив дощ,
Обожював квіти і був надто уважним.
Найкращий у своїй сфері,
Спокійно й конкретно розбивав у пиль,
Всі мої аргументи, всі якщо і але.
Ліз постійно у саму душу, вивертав навиворіт її на раз, два,
Навіть не помічаючи і не намагаючись зачипити.
П'ятьма словами давав стимул для дій.
З його присутністтю мрії стають реальні.
Боровся зі злими силами, його дратували жахливі люди. Він їх уникав.
У нього були надто добрі блакитні очі,
І чудові весняночки на щоках.
Він випромінював добро, та й по суті був тим теплом для інших, якого так бракувало йому.