Відвертість моїх думок,
І пристрасть в твоїх очах!
Це танго шалене надвох
Танцювати востаннє нам.
І жовті троянди розлук…
Чому не червоні приніс?
Ти мусиш піти, то іди,
Та моїх не побачиш сліз.
У цьому останньому па,
За крок до обіймів свавільних
Скажу тобі просто «па-па,
За танго спасибі, ти вільний!»