Я прийшла у цей світ, щоб колись піти.
Порадіти, поплакати, посміятись,
Комусь дати чарівний пендель.
Наслідити достатньо, і лишити після тепло.
Нагадати, що цинічність - не круто.
Що існує кохання, на жаль втрати також.
Вони вчать нас бути сильними, витривалими і відважними, не ставати двічі на ті ж граблі.
Бо насправді ніхто один одному не належить,
всі належать Йому
І не ми вирішуємо як і коли піти
На завжди із життя.
Ми вирішуємо, як грати з картами які у нас є.
Бачити перемогу, чи вдивлятися у поразку.
Ставити на добро чи самим розносити зло.
Вирішуємо все таки ми.
Я прийшла у цей світ, щоб колись піти
Наслідити достатньо і лишити після тепло.