Ламаю себе, вчусь тримати спину рівно, та голову високо.
Я не принцеса, тому сама в собі вирощу королеву.
Щоб прожити життя не даремно, треба не існувати а жити!
Пробувати нове, мріяти масштабно про неможливе.
Щасливо жити можливо!
треба лиш розібратись,
що для тебе те щастя значить
і що готова за нього віддати ти.
Компроміси реальні, доля чує сміливих,
А розумні будують її самі.
Вистачало всього, і радості і печалі.
На чому зациклюєшся, те й западає в душу.
Ціную тих хто лишився поруч і тих хто своєю присутністю змінює все навколо.
Будую себе з нуля.