Довіряти і бути чесною
в першу чергу з собою, а потім з іншими,
Відриватись, і не боятися, якщо буде твоє,
ти відчуєш 12 відчуттям.
Схема діє завжди однаково
Заряджай спочатку себе,
А вже потім іншх.
Ми живемо тут не даремно
І у кожного є своя ціль.
щось приносять у твоє життя
Так само, як ти несеш іншим.
Рівняйся на кращих,
помічай те, що вони не в силах.
Удосконалюй себе і мрій.
Мрії згодом перетворюй на ціль.
Наповнюйся позитивом, добром,
Неси в світ щастя і теплоту.
Незамінних немає,
Але неповторних пам'ятають повік.