Візитка Умані - фонтани,
Ефекти дійства гіпнотичні.
Кохання ввечері і зрання,
Є в цьому, певне, щось містичне.
Побачень місце і освідчень.
Найбільше диво України.
Вражає неймовірне світло
В єднанні з музикою нині.
У кольорах веселки бризки,
Фігури лазерні у гамі.
Портрет Шевченка зовсім близько
І українців голограми.
Які ж фонтани, уманські фонтани!
Яскраве шоу феєричне.
Милуємось " Перлиною кохання" -
Окраса міста ця - велична.
Щиро дякую, Тетяночко! Це міський відділ культури зробив нам подарунок - екскурсію до Умані. Я давненько там не була. Місто змінилось у кращий бік, багато нового побачила: і цей надзвичайний фонтан " Перлина кохання", і оновлений парк " Софіївка", і новий парк "Фентезі". Отримала масу задоволення.