Мені приснились земля і небо, Мені приснився твій доторк рук... Мені приснився пташиний щебет... І серця ніжний, шалений стук. Мені приснилось звучання вітру... Гойдались в танці, цвіли садки, І в кольорову, рясну палітру Вплітало літо свої рядки. Сміялось сонце і обіймало Твої долоні...і буйство трав. Співало небо і досконало Там, десь у полі цвіркун співав... Мені приснилось ...на жаль, лиш снилось... Той клаптик щастя в холодну ніч. На жаль, з тобою нам не судилось... Серед реалій і протиріч.
ID: 914782 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Любовна та інтимна лірика дата надходження: 24.05.2021 11:09:47 © дата внесення змiн: 24.05.2021 11:20:55 автор: Таїсія Шашилкіна
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie