Білими орхідеями,
П’янкими словами-лілеями,
Птахою мрійно-крилою,
Буду твоєю милою.
Нап’юся тебе досхочу,
Дивитимусь очі в очі,
Торкнуся тебе вустами.
Що було? Що буде з нами?
Зійду на світанку росою,
Скочусь по щоці сльозою,
Всім станом до тебе прилину,
Й в обіймах твоїх загину.