Червона помада горить на твоїх вустах,
Сьогодні ти стерво? Чи може грайлива кішка?
Приховуєш дівчинку, вона мріє у снах,
І тихо плаче щоночі самотньо у ліжку.
Цю таємну броню одягаєш щоранку,
Інакше не можна, бо люди не зрозуміють.
Кави п'єш неодмінно одну філіжанку,
І посмішка - гра, та хто розрізнити зуміє.
Ти граєш так відчайдушно, ніби з надривом
Що впевнений кожен, це вдача, такий легкий фарт.
Для них це часом здається рідкісним дивом,
А для тебе це стало просто мисливця азарт.
Червона помада горить на твоїх вустах
Сьогодні ти стерво? Чи може грайлива кішка?
Виросла дівчинка, мрії зостались у снах,
Лиш іноді про них серце нагадує трішки.