Прийди і встань навпроти мене, так відчуваю спокій
Коли я знаю, що ти поруч мені не страшно, ти такий глибокий.
Знайди для мене трохи часу, на мене ніжно подивися
Я в погляді зловлю всі хвилі, якими ти вже поділився.
Коли ти крутишся в турботах я розумію, я чекаю
Для тебе я завжди не проти, зробити добре, ти це знаєш.
Я гарно граю, не ділюся думками, де завжди з тобою
Це тільки нам, я зазираю у твої очі з головою.
Коли навколо інші люди на тебе глянути боюся
Бо погляд на тобі застигне, я непомітно провалюся.
У мрії, в спогади, де разом де ти мене кохаєш сильно
Боюсь розбити ненароком наші стосунки такі сильні.
Я так боюсь тебе згубити, розчарувати ненароком
Тоді незнаю що робити, життя летить у прірву одиноко.
Тримай мене, не зупиняйся мене любити в день і вночі
Торкайся моїх губ тендітно і обіймай мене охоче.
Ти роздягай мене повільно, нехай мурашки пробігають
Я теж опущусь трохи нижче, я знаю, що ти вже чекаєш.
Ми так кохаємося сильно, в нас стільки пристрасті блукає
Давай поринем у це пильно, ще можна, ми ще дозволяєм...