Немає дня без війни,
Немає часу без боротьби.
Як норму прийняли ми
Йти по головам, без ганьби.
Чи цього ми хотіли?
Чи такої хотіли маржі?
Що готові вила
Встромить, за кусочок іржі.
Чи Пророки нам це завіщали?
Чи так наказували жить?
Чиє ми вчення захищали?
Кому ж поклони продовжуємо бить?
Кому ми молились?
Що таємно просили?
Що у рабстві опинились.
Невже, ми без волі, безсилі?
Так давайте, разом і всюди,
змінювати Світ, крок-за-кроком,
жити як Люди,
здійснювати мрії Пророків.