Не бійся входу в статечний вік,
Ти не відома з екрану артистка.
Не будь своїх літ авантюристка,
Красу жінки не урве років потік.
Геть штучний колір пахких щік,
І вигляду захист як аферистка.
Не бійся входу в статечний вік,
Ти не відома з екрану артистка.
Поволі покориш свого віку пік,
Дивись на себе, як гумористка.
Не ведись часто, ніби пуристка,
Жени із гожого настрою шулік.
Не бійся входу в статечний вік.
(Рондель)
23 січня 2020 р.