А серце б'ється, б'ється — не стихає,́́́́́
До тебе рветься, рветься, бо добре знає,
Як сильно хочу бути я з тобою
Вночі і вдень, і літом, і зимою.
Про тебе думаю завжди
І в моїх снах ніхто — лиш ти,
Я десь літаю, десь з тобою,
Поринув в тебе з головою.
Твою красу і твої очі
Постійно бачу я щоночі
Весь час вони мене чарують,
Прекрасний сон мені дарують.
Нам разом добре і приємно,
Нам разом затишно і тепло,
Я хочу твої губи цілувати
І твою руку я не буду відпускати.
Я зацілую і зігрію
І твоїй усмішці зрадію,
Тебе до себе пригорну,
З тобою разом я засну.
А серце б'ється, б'ється — не стихає
До тебе рветься, рветься, бо добре знає,
Як довго я тебе шукав,
Як сильно-сильно покохав.